• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Solari efter El Clásico-remis: Vinicius' form overrasker mig ikke

Real Madrid-træner Santiago Solari er langt fra overrasket over den unge brasilianer Vinicius Juniors form i øjeblikket.

Af Sylvester Guldberg Røn

Real Madrid og Barcelona spillede onsdag aften det første af hele tre El Clásicos på blot én måned, da det endte 1-1 på Camp Nou i Copa del Reys semifinale. 

Det brasilianske stjerneskud Vinicius Junior havde fået chancen fra start på bekostning af Gareth Bale, og den unge offensivspiller imponerede i det store opgør. På trods af sine blot 18 år, er Santiago Solari ikke overrasket niveauet. 

- Jeg er ikke overrasket over en præstation som denne fra ham. Han spillede under mig på Castilla i starten af sæsonen, så jeg har fulgt ham tæt lige siden, han kom til klubben. Jeg ved, hvilken kvalitet han har vist. Han er stadig meget ung og usleben, og vi skal fortsætte med at hjælpe ham, men lige nu hjælper hans holdkammerater ham rigtig fint, siger Santiago Solari ifølge Marca. 

Det var Lucas Vazquez og Malcom, der stod for scoringerne i 1-1 opgøret onsdag aften. Returopgøret spilles om tre uger. 

Superliga

Hobro-kant misser OB-kamp

Peter Sørensen har ikke mulighed for at gøre brug af Oliver Thychosen, når han fredag skal sætte holdet til kampen mo...

Mere Superliga

Fokus