• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kenneth Jensen

Spaniens nummer fem vil have dansk landsholdsspiller

Foto: Getty Images

Offensivspiller Martin Braithwaite er en ønsket mand i det spanske.

Af Kenneth Jensen

Han er ejet af engelske Middlesbrough fra den næstbedste række i England, men denne sommer skal formentlig bruges på at finde en ny arbejdsgiver, efter Martin Braithwaite i foråret var udlejet fra Middlesbrough til Leganes i Spanien.

Danskeren gjorde det glimrende i det spanske med fem mål og fem assists, og i den engelske klub er man ikke videre interesseret i at holde på danskeren, der blandt andet har haft sine ture i pressen med tidligere manager Tony Pulis.

Og Braithwaite kan glæde sig over, at der er interesse fra det spanske, hvor han altså gjorde en god figur. Det skriver avisen AS.

Leganes vil af gode grunde gerne holde på den danske landsholdsspiller, men kan nok ikke betale de mellem 45 og 60 millioner kroner, den 28-årige offensivspiller ventes at koste. Og Leganes har nu også fået kamp fra en anden La Liga-klub om Martin Braithwaites signatur.

Ifølge AS har Getafe meldt sig ind i kampen om danskeren. Getafe sluttede sæsonen på en imponerende femteplads og lå længe til at tage den sdiste Champions League-billet, men må nu i stedet nøjes med en plads i Europa League den kommende sæson. Spørgsmålet er, om klubben er villig til at betale den pris, Middlesbrough ønsker, ligesom lønnen kan blive et problem for de spanske klubber.

Braithwaite er taget på ferie, efter han spillede i begge Danmarks landskamp i juni mod henholdsvis Irland og Georgien. Han scorede mod Georgien.

Superliga

Mere Superliga

Fokus