2016-03-25 21:03
Foto: Polfoto/Manu Fernandez

Ifølge den spanske avis Sport, så forventer Luis Enrique, at sine spillere ankommer til træning en time før tid - en ting en hvis spiller ikke just har lært.

Den catalanske avis Sport hævder at have fået fingrene i et dokument, der kan afsløre, hvilke FC Barcelona-stjerner, der har fået reprimander for deres sene ankomster til træninger samt kampe i denne sæson. 

Listen udkommer efter et medlem fra FC Barcelonas stab, Carles Naval, for nyligt fortalte avisen omkring Luis Enriques hårde bødekasse, der giver bøder til spillere, selv hvis de kommer et minut for sent. 

Spillere får en bøde på 1500 kroner, hvis de kommer for sent til træning, og en bøde på omkring 3000 kroner, hvis de kommer til træning på en kamp, mens de to næste bøder i samme område efter første hændelse stiger til henholdsvis 3000 kroner for nummer to træning samt svimlende 12.000 kr., hvis man anden gang kommer for sent til en kamp. 

Uheldigvis for Gerard Pique, så er han meget, meget, meget komfortabelt i front af tabellen efter han er kommet for sent af flere omgange, og har efterhånden samlet bøder sammen til en værdi af ca. 46.000 kroner. Efter ham følger Neymar, der har bøder for hele 9.000 kroner. Dernæst kommer den brasilianske back Adriano med bøder for 7.500 kroner, mens Arda Turan afslutter top fire med bøder for 4.500 kroner. 

Stjernerne Lionel Messi, Luis Suarez, Andres Iniesta, Javier Mascherano, Sergio Busquets og Dani Alves er ifølge avisen Sport perfekte rollemodeller og har ingen bøder fået. 

Det tyder på at blive et brag af en fest, når Gerard Piques pengepung inviterer til bødekassefest. 

SENESTE NYT...
OP | NED