• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Spansk avis: Atletico Madrid-brasilianer kan tage til Barcelona

Filipe Luis kan angiveligt skifte til FC Barcelona denne sommer.

Af Victor Risager

Flere profiler er på vej væk fra Atletico Madrid denne sommer, og det står allerede klart, at Lucas Hernandez, Juanfran og Diego Godin forlader klubbens, mens Antoine Griezmann har et ønske om at blive solgt.

Foruden dem har klubbens brasilianske venstreback Filipe Luis også kontraktudløb denne sommer, og heller ikke han ser ud til at blive i klubben.

Marca skriver således, at brasilianerens exit kan blive annonceret i løbet af de kommende dage, og at han også kan være tæt på en ny klub. Den spanske avis skriver således også, at Filipe Luis er et emne i FC Barcelona.

Hos FC Barcelona, der vandt mesterskabet foran netop Filipe Luis og Atletico Madrid i den netop overståede sæson, skal Luis give Barcelona et ordentligt alternativ til førstevalget Jordi Alba.

Filipe Luis, 33 år, har spillet 333 kampe for Atletico Madrid. Tidligere har han også spillet for Deportivo La Coruna og Chelsea.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?