• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kenneth Jensen

Spansk avis: Barcelona kigger på Braithwaite som Dembélé-afløser

Foto: Getty Images

Den spanske klub kan få lov at hente en afløser for Ousmane Dembélé allerede nu. Og nu går rygterne på, at Martin Braithwaite er en af de spillere, som man overvejer.

Af Kenneth Jensen

Det er under et år siden, at Martin Braithwaite forlod engelske Middlesbrough i det, der blev et flopophold, men siden har danskeren i den grad fået karrieren tilbage på rette køl.

Den tidligere Esbjerg-spiller blev for et år siden udlejet til Leganes, og han gjorde det så godt, at klubben vekslede lejeaftalen til en permanent aftale. Her har Braithwaite fortsat med at imponere så meget, at han nu bliver rygtet til selveste FC Barcelona.

Læs også:Braithwaite med dejlig assist i Leganes-sejr

Det virker usandsynligt, at danskeren skulle være et emne i mægtige FC Barcelona, men ifølge mediet Mundo Deportivo handler det om, at Barcelona vil have danskeren her og nu, fordi der er skadesproblemer. 

Kantspilleren, 28 år, har scoret seks gange i La Liga i denne sæson, og da FC Barcelona har fået franske Ousmane Dembélé langtidsskadet, kan klubben få lov til at købe en erstatning, hvis uafhængige læger vurderer, at Dembélé misser mere end fem måneders fodbold.

Læs også:Braithwaite tror på endnu en scoring på Camp Nou

Det spanske medie bemærker, at Martin Braitwaite har samme agent som Frenkie de Jong - svenskeren Hasan Cetinkaya - og at det kan være en fordel i forhold til en eventuel handel.

Men det fremstår altså stadig - trods en fornem sæson af dasnkeren - som usandsynligt, at han skulle være på vej til storklubben FC Barcelona, der trods alt plejer at plukker spillere fra en lidt højere hylde.

Martin Braithwaite er da også et af bare en række navne, der de seneste dage er blevet sat i forbindelse med den store spanske klub.

Læs også:Ny skuffelse: Atletico smider point til bundhold

Læs også:Martin Braithwaite og co. skal møde Barca i pokalen

Læs også:Svage Atletico taber til Eibar

Superliga

Mere Superliga

Fokus