• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Spansk avis: Barcelona skal måske spille for lukkede døre

Foto: Getty Images

Barcelona bliver muligvis straffet med at spille uden hjemmebanepublikum for Griezmann-handlen.

Af Oliver Okstrøm

Den franske offensivspiller Antoine Griezmann skiftede denne sommer fra Atletico Madrid til Barcelona, som kom på plads efter catalanerne angiveligt havde forhandlet med franskmanden bag hovedstadsklubbens ryg.

Det kan nu komme til at koste Barcelona en hjemmekamp uden tilskuere. Det skriver den spanske avis El Mundo.

Her bliver det berettet, at Juantxo Landaberea, der er dommer og arbejder for det spanske fodboldforbunds turnerings komité, har foreslået netop dén straf til Barcelona, hvis de skulle blive dømt.

Dog påpeger den spanske sportsavis AS, at det ikke er sandsynligt, at forslaget bliver taget i brug. Sagen er dog endnu ikke kommet helt igennem den retslige proces i det spanske fodboldforbund. 

FC Barcelona har dog allerede fået en forsvindende lille bøde på 300 euro, som svarer til 2200 kroner for at have overtrådt artikel 88 og 126 i forbundets regelsæt. 

I Atletico mener man, at Barcelona talte med Griezmann forud for 1. juli, hvor franskmandens frikøbsklausul faldt fra 1,5 milliarder kroner til 900 millioner kroner, og derfor ventede man til 12. juli til at færdiggøre handlen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.