Mexicansk amatørdommer død efter skalle fra spiller
2016-01-04 15:50
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Rafael Benitez hænger i en tynd tråd i Real Madrid, beretter spansk avis, der mener at vide, at spanieren får sparket senere mandag.

Den normalt velorienterede spanske avis Marca kan nu fortælle, at Rafael Benitez' fremtid i Real Madrid er på vej mod enden. Senest spillede klubben 2-2 ude mod Valencia, og ifølge den spanske avis er der seriøse planer om at fyre Benitez. Planer, der kan blive effektueret allerede senere mandag

Angiveligt skal der være indkaldt til et hastemøde i den spanske klub, hvor ledelsen vil drøfte, hvad der skal ske. Ender det med en fyreseddel til Rafael Benitez, skriver Marca, at Zinedine Zidane er favorit til at overtage det ledige sæde. Zidane er træner for klubbens reservehold og er en favorit hos præsident Florentino Perez.

Real Madrid har til tider set ideforladte ud denne sæson, hvor Rafael Benitez har fået kritik for kedeligt og forudsigeligt fodboldspil, ligesom klubben brutalt blev nedkæmpet og udspillet af FC Barcelona i det klassiske opgør 'El Clasico' - der tilmed blev spillet på Reals egen bane. 4-0 til FC Barcelona endte det opgør.

Benitez har tidligere været træner i Napoli, Inter, Liverpool og Valencia og ser ud til nu at være ledig på trænermarkedet igen.

SENESTE NYT...
OP | NED