2017-09-14 13:44
Foto: Getty Images

Diego Costa landede angiveligt i Madrid i denne uge, og begynder eftersigende at træne med Atletico Madrid snarest.

Lige siden det kom frem, at Chelsea-manager Antonio Conte ikke så angriberen Diego Costa som en del af fremtiden i den engelske mesterklub, har rygterne svirret om den spanske landsholdsangriber.

Her har det særligt været spillerens tidligere klub, Atletico Madrid, som skulle være i spidsen for at hente Costa, og det vil da også passe som hånd i handske for begge parter, da holdet har haft svært ved at score mål på det seneste.

Diego Costa skulle også ifølge den spanske sportsavis Marca være landet i netop den spanske hovedstad, og Atletico Madrid skulle ifølge avisen have budt 450 millioner kroner for spilleren, hvoraf en del af dem skulle være afhængig af, hvordan Diego Costa præsterer.

Hvis buddet skulle blive accepteret af Chelsea, så vil Costas agent, Jorge Mendes, sætte gang i spillerens forhandlnger med spilleren, så han hurtigt kan være klar til at spille for spanierne igen fra januar, hvor Atleticos transferforbud bliver ophævet.

I Atletico skulle man være meget sikker på, at Diego Costa vender tilbage, og i den forbindelse skulle Costa allerede nu være i gang med at træne og gøre sig klar igen sammen med Atleticos fitness-guru Oscar 'Profe' Ortega.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?