• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Spansk avis: Real Madrid fyrer Lopetegui mandag

Spansk avis: Real Madrid fyrer Lopetegui mandag
Foto: Getty Images

Julen Lopeteguis tid som Real Madrid-cheftræner ser ud til at slutte af med et hårdtslående nederlag på 1-5 til Barcelona.

Af Oliver Okstrøm

Real Madrid har oplevet tydelige vanskeligheder med at lave resultater i denne sæson, og søndag eftermiddag ramte holdet bunden med et 1-5-nederlag til ærkerivalerne fra FC Barcelona. Derfor lader det nu til, at Real Madrid-cheftræner Julen Lopeteguis job er i fare.

Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Her bliver der berettet om, at Real Madrid-præsidenten Florentino Perez og resten af ledelsen i klubben i de kommende timer vil afgøre Lopeteguis fremtid, og at det ser ud til, at den nuværende træner bliver fyret mandag, og Antonio Conte skal overtage rollen som ny cheftræner.

Samtidig bliver det slået fast, at det bliver Santiago Solari, der skal være midlertidig cheftræner, indtil der er fundet en endelig løsning. Det bliver derfor med stor sandsynlighed også ham, der skal tage sig af holdets kamp i Copa del Rey mod Melilla på onsdag.

Antonio Conte har desuden fået afsluttet sin situation med Chelsea, som han stod i spidsen for inden sommerferien, og dermed er han klar til at blive cheftræner for en ny klub, og det skulle altså blive Real Madrid.

Endelig forlyder det, at Florentino Perez forlod Camp Nou lige efter kampen uden at tale med spillerne eller træneren. Tilliden skulle være væk, og der er angiveligt enighed om, at den næste træner skal være en stor personlighed, som kan få spillerne på rette spor igen - og her bliver Conte anset som den perfekte mand for dét.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.