2017-12-06 14:59
Foto: Getty Images

Et skifte til januar lader til at være på vej for Inters Icardi, hvis man skal tro den spanske journalist Pipi Estrada.

Januar og et nyt transfervindue nærmer sig, og det betyder også, at rygterne tager til. I længere tid har Inters argentinske angriber Mauro Icardi været sat i forbindelse med Real Madrid, og nu skulle de to parter altså være meget tætte på hinanden.

Det har den spanske sportsjournalist Pipi Estrada fortalt i fodboldprogrammet El Chiringuito de Jugones tirsdag aften.

Her blev det gjort klart, at Real Madrid og Inter allerede nu har en aftale på plads, som lyder på 685 millioner kroner, hvoraf 600 af dem betales med det samme, mens resten hører til eventuelle bonusser.

Kontrakten skulle også være helt på plads, og her kan Icardi se frem til en løn efter skat på 67 millioner kroner om året plus 30 procent af billedrettighederne, mens de sidste 70 procent kommer til at gå til Real Madrid.

Derfor mangler nu kun et lægetjek for at få handlen på plads, og det kunne Estrada fortælle er planlagt i slutningen af december måned. Det kommer dog efter, at Icardi selv har udtalt, at han har alt i Inter.

Om det kommer til at ske vil tiden nu vise. Men ikke desto mindre lægger meget op til, at Real Madrid vil hente forstærkninger ind, da de har haft en svingende første halvdel på denne sæson. Særligt har man haft problemer med at få erstatningerne for spillere som Alvaro Morata, James Rodriguez og Pepe til at slå helt til.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED