2016-01-20 15:31
Foto: Manu Fernandez/Polfoto

FC Barcelona appellerede Luis Suárez' karantæne til Den Internationale Sportsdomtol, der ligesom det spanske fodboldforbund har afvist at omstøde karantænen.

Først fik Luis Suárez to pokalkampes karantæne, fordi han ifølge en dommer havde opildnet til ballade, efter FC Barcelona slog Espayol for to uger siden. Dernæst afviste det spanske fodboldforbund klubbens appelsag mod karantænen, og nu har Den Internationale Sportsdomstol, CAS, gjort det samme. 

Barca havde ellers forsøgt at få karantænen trukket tilbage, så Suárez kunne være med i aftenens kvartfinalekamp i Bilbao mod Athletic. Og selvom Suárez ikke er udtaget til kamptruppen, var det forventet, at han ville blive inkluderet, hvis karantænen blev droppet.

Uruguayeren og Barcelona kan dog glæde sig over, at opgøret mod Athletic er den sidste kamp i skammekrogen for Suárez. Han sad også over i returopgøret mod Espanyol for en uge siden, og han er dermed klar til anden kamp mod Athletic om syv dage. 

Foruden Suárez er Barcelona uden Lionel Messi, der bliver sparet til aftenens kvartfinale. Dermed er Neymar den eneste tilbageværende spiller fra den frygtede trio. 

SENESTE NYT...
OP | NED