• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Michael Ehrhorn

Suarez om Neymar-retur: En af de bedste

Den brasilianske stjerne Neymar spøger stadig i FC Barcelona, mens spillerne her er lidt kryptiske i udmeldingerne omkring muligheden for et comeback.

Af Michael Ehrhorn

Ude godt men hjemme bedst. Sådan ser Neymar ud til at have det, efter at han forlod FC Barcelona til fordel for Paris, Frankrig og PSG. Nu vil angriberen dog tilbage til FC Barcelona, og rygterne er mange omkring, hvorvidt det kan lade sig gøre.

Rygter der også har betydet, at spillerne i FC Barcelona er blevet spurgt ind til, hvordan det ville være at få Neymar tilbage. Blandt andet blev Luis Suarez spurgt efter en testkamp onsdag, og efter en lang tøvepause udtaler han:

Læs også: Neymars lejr svarer PSG igen: De vidste han ville være væk

- Der er ingen tvivl om, at Neymar er en af de bedste spillere i verden, siger Luis Suarez ifølge AS.

Barcelona-stjernen har noget flere ord, når det handler om samarbejdet med en spiller, der rent faktisk er kommet til klubben. Antoine Griezmann:

- Nu har vi spillet sammen to gange, og vi lærer allerede hinanden meget bedre at kende. Det er bare begyndelsen på det store samarbejde, vi vil have i den kommende sæson. Han er en fantastisk spiller, og han kan give meget til Barca. Alle spillere har det svært i starten, men han er klog og gør det godt, mener Luis Suarez.

Udtalelserne kommer efter en testkamp for FC Barcelona mod Napoli, som de spanske mestre vandt med 2-1.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.