• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Sur aften for Braithwaite og Leganes: Kamp afgjort efter 33 minutter

Foto: Getty Images

Leganes tabte fredag aften med 0-3 til Getafe i en kamp, hvor danske Martin Braithwaite fik fuld spilletid.

Af Oliver Okstrøm

Martin Braithwaite var fredag aften i kamp for sin spanske klub, Leganes, der er i alvorlige problemer i bunden af den bedste spanske række. Denne gang mødte de Getafe, hvor det blev til et klart nederlag på 0-3 for danskeren.

Her var der tilmed tale om et opgør, som nærmest var afgjort, inden det rigtigt kom i gang. Allerede efter 33 minutters spil havde Getafe sendt bolden i mål tre gange, og så skulle der næsten et mindre mirakel til for at redde et point til Braithwaite og Co.

Læs også:Officielt: Sevilla henter Braithwaite-makker på lang kontrakt

Det første mål kom efter bare 12 minutters spil, da Cabrera kom højest efter et hjørnespark, og relativt tæt under mål lykkedes det for ham at pande bolden i nettet. Målet til 2-0 kom efter 21 minutter, da Nyom fik overlistet Leganes-målmanden, Ivan Cuellar. Endnu engang var det et hovedstød, som gik i kassen.

Endelig var det Jaime Mata, som lukkede og slukkede efter de 33 minutters spil, da han fik serveret bolden foran et tomt mål af Molina, som ellers var helt alene mod målmanden. I kampens afslutning blev den trælse aften for Leganes afsluttet med et rødt kort til Ruben Perez.

Læs også:Braithwaite blev dobbelt målscorer i Leganes-sejr

Martin Braithwaite fik ikke bidraget med meget i kampen, selvom han fik fuld spilletid. End ikke et eneste skud fra den danske landsholdsangriber, som i stedet fik skrabet et gult kort til sig i løbet af anden halvleg.

Braithwaite har ellers været skarp i denne sæson, hvor det hidtil er blevet til seks mål i La Liga samt to styks i den spanske pokalturnering for den danske frontløber.

Leganes er nu på næstsidstepladsen med ét point op til en anden danskerklub, Celta Vigo, der er lige på den anden side af nedrykningsstregen. Næste La Liga-opgave for Leganes er på udebane mod Atletico Madrid.

Læs også:Brandvarme Braithwaite scorede i Leganes-remis

Læs også:Åge Hareide opererer med bruttotrup på 36 spillere

Læs også:Martin Braithwaites angrebsmakker meldes på vej til Sevilla

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus