Sur aften for Braithwaite og Leganes: Kamp afgjort efter 33 minutter

Leganes tabte fredag aften med 0-3 til Getafe i en kamp, hvor danske Martin Braithwaite fik fuld spilletid.

Martin Braithwaite var fredag aften i kamp for sin spanske klub, Leganes, der er i alvorlige problemer i bunden af den bedste spanske række. Denne gang mødte de Getafe, hvor det blev til et klart nederlag på 0-3 for danskeren.

Her var der tilmed tale om et opgør, som nærmest var afgjort, inden det rigtigt kom i gang. Allerede efter 33 minutters spil havde Getafe sendt bolden i mål tre gange, og så skulle der næsten et mindre mirakel til for at redde et point til Braithwaite og Co.

Det første mål kom efter bare 12 minutters spil, da Cabrera kom højest efter et hjørnespark, og relativt tæt under mål lykkedes det for ham at pande bolden i nettet. Målet til 2-0 kom efter 21 minutter, da Nyom fik overlistet Leganes-målmanden, Ivan Cuellar. Endnu engang var det et hovedstød, som gik i kassen.

Endelig var det Jaime Mata, som lukkede og slukkede efter de 33 minutters spil, da han fik serveret bolden foran et tomt mål af Molina, som ellers var helt alene mod målmanden. I kampens afslutning blev den trælse aften for Leganes afsluttet med et rødt kort til Ruben Perez.

Martin Braithwaite fik ikke bidraget med meget i kampen, selvom han fik fuld spilletid. End ikke et eneste skud fra den danske landsholdsangriber, som i stedet fik skrabet et gult kort til sig i løbet af anden halvleg.

Braithwaite har ellers været skarp i denne sæson, hvor det hidtil er blevet til seks mål i La Liga samt to styks i den spanske pokalturnering for den danske frontløber.

Leganes er nu på næstsidstepladsen med ét point op til en anden danskerklub, Celta Vigo, der er lige på den anden side af nedrykningsstregen. Næste La Liga-opgave for Leganes er på udebane mod Atletico Madrid.