Svage Atletico taber til Eibar

Eibar sikrede sig her til aften en imponerende sejr hjemme over Atletico på 2-0.

Atletico Madrid vendte for et par dage siden tilbage fra Super Copa i Saudi Arabien, hvor de i semifinalen slog Barcelona - i finalen måtte de dog se sig besejret af ærkerivalerne fra Real Madrid.

Her til aften ventede så en lidt anden udfordring, da Eibar inviterede til La Liga-duel. Det kunne da også godt ses, at Eibar havde lidt færre minutter i benene fra den forgangne uge. Værterne kom nemlig ud til kampen med et særdeles glubsk udtryk over sig.

Der skulle da heller ikke gå lang tid før, at Eibar fik bragt sig på tavlen - efter 10 minutter kunne Esteban Burgos således bringe sit hold foran efter et hjørnespark. Målet blev dog annulleret af dommeren - men kort efter blev det så godkendt af VAR. 1-0 til Eibar.

I anden halvleg fortsatte Eibar med at imponere, og det skulle også lykkes dem at komme foran 2-0, da Edu Exposito i overtiden hamrede bolden i kassen uden fra feltet.

Atletico sakker dermed for alvor bagud i titelræset, hvor de nu er otte point efter deres madrilenske lokalrivaler, mens Eibar sikrer sig lidt luft i bunden af tabellen.