• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Ole Hoffskov

Tidligere Laudrup-stjerne rykker til spansk ferieø

Foto: Getty Images

Mallorca har skrevet kontrakt med sydkoreaneren Ki Sung-Yueng, der var en stor profil i Swansea City under Michael Laudrup.

Af Ole Hoffskov

Michael Laudrup var manger i Swansea City fra 2012 til 2014, og én af de bærende kræfter på det walisiske mandskab under Laudrups regeringstid var den sydkoreanske midtbanespiller Ki Sung-Yueng, som var én af de allerførste spillere, danskeren hentede til klubben.

Ki Sung-Yueng var fast mand under Michael Laudrup, og han fortsatte i Swansea et par år efter, at det danske ikon havde forladt klubben. Han har dog ikke helt nået de samme højder de senere år, og i hans seneste klub, Newcastle United, blev aftalen ophævet 31. januar.

Læs også:Braithwaite fik Barca-debut og assisterede i Messi-opvisning

Nu rykker han på en fri transfer til La Liga-klubben Mallorca - en anden af Michael Laudrups tidligere arbejdsgivere. Det oplyser klubben fra den spanske ferieø tirsdag middag.

Mallorca er ude i en drabelig kamp om overlevelse i La Liga, og med 13 runder tilbage af sæsonen er holdet under nedrykningsstregen med to point op til danskerklubben Celta Vigo på den rigtige side af stregen. For at ruste sig til den gyseragtige afslutning har klubben altså valgt at forstærke sig med Ki Sung-Yueng, der har fået en aftale for resten af indeværende sæson.

Læs også:Video: Se Braithwaites smarte jongleringer på Camp Nou

Sydkoreaneren har spillet lige under 200 Premier League-kampe.

Læs også:Braithwaite til Barcelona: Her er 10 af historiens mærkeligste danske transfers

Læs også:Martin Braithwaite skriver sig ind i eksklusiv klub af Barcelona-danskere

Læs også:Officielt: Martin Braithwaite i sensationelt skifte til Barcelona

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.