• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Tidligere Real-angriber om Hazard: Han er ikke nogen Ronaldo

Foto: Getty Images

Den tidligere Real Madrid-angriber Fernando Morientes er begejstret for købet af Eden Hazard, men han mener ikke, han kan udfylde Cristiano Ronaldos sko.

Af Sylvester Guldberg Røn

Denne sæson var den første efter, at Cristiano Ronaldo tog afsked med Real Madrid. Om det er manglen på portugiseren vides ikke, men Real Madrid havde en dårlig sæson uden trofæer og med hele tre forskellige managers. 

Derfor er Real Madrid allerede i gang med oprustningen til næste sæson. De har hentet Ferland Mendy, Rodrygo, Luka Jovic og sidst men ikke mindst Eden Hazard. Fernando Morientes, der er tidligere spansk landsholdsangriber og angriber i Real Madrid, mener dog ikke, at Hazard kan erstatte Ronaldo. 

- Hazard er ikke nogen Ronaldo. Der er ingen som ham. Hazard er en af de bedste spiller i verden, men det handler heller ikke om, hvorvidt Hazard kan erstatte Ronaldo. Det handler om, hvordan han kan tilpasse sig til livet i Real Madrid. 

- Han skal komme med alt, han har, for han er en meget talentfuld spiller, og Real Madrid havde et stort behov for en spiller, der kunne gøre en forskel på lige præcis denne position, siger Fernando Morientes til Efe. 

Fernando Morientes spillede i Real Madrid fra 1997-2005. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus