• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Tidligere Real Madrid-boss: De vil have Zidane tilbage

Real Madrids præsident mellem 2006 og 2009 oplyser, at klubben allerede har været i kontakt med Zinedine Zidane.

Af Oliver Okstrøm

Real Madrid har på én uge smidt alle muligheder for at vinde trofæer, da de først havde to opgør mod Barcelona, som sendte dem ud af Copa del Rey og sendte dem 12 point efter ærkerivalerne i ligaen.

Ugen blev sluttet af med at de meget overraskende røg ud til Ajax Amsterdam i Champions League, som har sat gang i spekulationer om, at hovedstadsklubben snart stopper samarbejdet med den nuværende cheftræner Santiago Solari.

Den tidligere Real Madrid-præsident Ramon Calderon fortæller nu, at den nuværende klubpræsident Florentino Perez er i fuld gang med at finde en ny træner til klubben. Det fortæller Calderon i et interview med engelske BBC Radio 5.

- Jeg ved, at Florentino Perez ringede onsdag morgen til Zidane for at få ham tilbage, men svaret var, at det ikke kunne ske nu. Men der skulle være en mulighed for, at han kunne komme tilbage til juni, siger Calderon.

Foruden Zidane har der også været rygter om, at Real Madrid har kig på en anden af deres tidligere trænere i form af José Mourinho, som blev fyret i Manchester United tilbage i december. Netop dét undrer den tidligere Real Madrid-boss, der savner retning på ledelsesgangene i storklubben.

- De taler om mulighederne for Zidane eller Mourinho, men det er to totalt forskellige trænere med helt forskellige idéer indenfor fodbolden, lyder det fra Ramon Calderon.

Næste opgave for Real Madrid er mod Valladolid på søndag klokken 20.45.

Superliga

Mere Superliga

Fokus