2017-10-11 19:23
Foto: Getty Images

Det er den nye position som højre wing, som har gjort Bale skadet så mange gange siden skiftet til Real Madrid, mener John Toshack.

Hos Real Madrid har den walisiske kantspiller Gareth Bale oplevet den ene skadespause efter den anden. Det har den tidligere Real Madrid-træner John Toshack en forklaring på, som mener at positionen på banen kan have noget med det at gøre.

Det siger han i et interview med spanske Cadena SER.

Her handler det meget om, at Bale i sin tid før Real Madrid altid spillede i venstre side af banen. Men nu er Bale på højresiden, hvilket betyder, at Bale sparker til bolden med ydersiden af venstrefoden nu. Det kan ifølge Toshack have en del at gøre med de mange muskelskader, som Bale har fået, lyder det.

- Jeg kan huske, at jeg talte med Gareth (Bale red.) for et stykke tid siden om den måde, som han sparker til bolden på med ydersiden af sin venstre fod. Gareth har altid spillet på venstresiden, og nu er han på den anden side.

- Han var først venstreback, og jeg har eksempelvis aldrig set Paolo Maldini, Roberto Carlos eller Giacinto Facchetti spille på højre wing. Og måske har det noget med det at gøre, siger den walisiske træner.

Selv kender Toshack indgående til Bale, da det var ham, der udtog kantspilleren tilbage i 2006 og gav ham debut på landsholdet som blot 17-årig.

SENESTE NYT...
OP | NED