• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Anders Dehn

Torres faldt livløs til jorden: Slipper uden alvorlig skade

Det var grimme billeder, der løb over skærmen torsdag aften, da Fernando Torres blev slået bevidstløs. En skanning har dog vist, at angribere ikke kommer til at lide permanent skade af uheldet.

Af Anders Dehn

Det må være med en vis lettelse, at Atlético Madrids spillere og stab vågner denne morgen. Det er nemlig til beskeden om, at Fernando Torres ikke har taget alvorlig skade på hoved eller hjerne efter sit grimme uheld i går.

Her gik angriberen op i en hovedstødsduel mod slutningen af sit holds kamp mod Deportivo La Coruna og blev slået bevidstløs. På billederne, som du finder i videoen i toppen af artiklen, kan man se Torres falde livløst til jorden. 

Atlético Madrid oplyser heldigvis, at skaden ikke er så slem som frygtet.

- En CT-skanning har udelukket, at Fernando Torres har lidt alvorlig skade, skriver klubben ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Vores spiller er i stabil tilstand, han er ved bevidsthed, og han ved, hvor han er. Han måtte køres fra stadion med ambulance, og han vil forblive på hospitalet natten over til observation.

Når Fernando Torres bliver udskrevet, kan han takke sine holdkammerater Gabi og Sime Vrsaljko for, at han ikke slugte sin tunge. De var nemlig hurtigt henne ved den bevidstløse angriber for at fiske tungen ud ad munden. 

Kampen mod Deportivo endte i øvrigt 1-1, efter Atlético måtte spille de sidste fem minutter med ti mand, da man havde brugt sine udskiftninger og ikke kunne erstatte Torres.

Superliga

Mere Superliga

Fokus