• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Nicklas Grodt Degn

Transferrokade kan sende Real Madrid-spiller til Atletico

Foto: Getty Images

Med Rodris mulige exit fra Atletico Madrid meldes klubben tæt på at hente Marcos Llorente hos byrivalerne Real Madrid.

Af Nicklas Grodt Degn

Atletico Madrids spanske midtbanespiller Rodri er lige nu en af rygtemøllens varmeste navn. Et muligt skifte til Manchester City kan betyde, at Madrid-klubben skal hente en midtbaneerstatning og meget tyder nu på, at de ikke behøver køre langt for at finde en ny midtbanemand.

Således mener spanske Marca at vide, at Atletico Madrid allerede er langt i forhandlingerne med byrivalerne Real Madrids Marcos Llorente.

Atletico Madrid har efter sigende budt €40 millioner for Llorente, der altså skal udfylde hullet efter Rodri, der har en frikøbsklausul på €70 millioner.

24-årige Llorente fik kun syv La Liga-optrædender for Real Madrid i den forgangne sæson. Han har spillet i Real Madrid hele sin karriere, pånær et lejeophold i Alaves i 2016/2017-sæsonen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.