• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mikkel Sloth

Trist nyt i Sevilla: Simon Kjærs træner har fået kræft

Trist nyt i Sevilla: Simon Kjærs træner har fået kræft
Foto: Alex Caparros/Getty Images

Sevilla-træner Joaquín Caparrós afslørede på pressemødet efter sejren over Valladolid, at han har fået konstateret kronisk leukæmi. Han modtager ingen behandling for sygdommen

Af Mikkel Sloth

Nogle gange må fodbolden træde i baggrunden for større og vigtigere ting i livet, og netop sådan noget udspiller sig lige nu i den spanske klub Sevilla, der har den danske landsholdskaptajn Simon Kjær i truppen.

Sevilla vandt i går på udebane over Valladolid, men på pressemødet efter kampen var det ikke sejren, der var temaet. Her fortalte Sevilla-træner Joaquín Caparrós for første gang offentligt, at han har fået konstateret kronisk leukæmi, også kendt som blodkræft. Det skriver den spanske avis Marca.

- Jeg har kronisk leukæmi. Jeg kan leve et normalt liv. Jeg vil nyde mit job, og jeg modtager ingen behandling. Jeg er glad for den mulighed, som klubben giver mig, fortæller Caparrós, der altså fortsætter som træner for Simon Kjær og co.

Han fortæller videre, at holdets sejre hjælper ham i kampen mod kræften, og at han er 100 % dedikeret til arbejdet i klubben. Her skal han indtil videre være indtil sommer, efter han for kort tid siden overtog efter den fyrede Pablo Machin. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus