• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Michael Ehrhorn

Trods mistet startplads: Rakitic vil forlænge i FC Barcelona

Foto: David Ramos/Getty Images

Ivan Rakitic har siddet en del på bænken på det seneste. Alligevel afviser han at forlade klubben.

Af Michael Ehrhorn

Den kroatiske stjerne Ivan Rakitic ser ud til for en stund at have mistet sin startplads i FC Barcelona. I de seneste uger er midtbanespilleren blevet fravalgt blandt de startende 11, mens han har måtte finde sig i at være indskifter. Senest blev det dog til en plads i Copa del Rey-opgøret mod Eibar. 

De manglende startpladser har dog sat gang i spekulationerne omkring fremtiden. Manchester City har angiveligt haft følere ude efter Rakitic, men det bliver mere end svært for englænderne at lande en aftale. Hovedpersonen selv vil nemlig blive: 

- Jeg drømmer om at blive her for altid. Jeg har ikke afvist nogen aftale, for lige nu taler vi sammen. Jeg stoler på, at jeg kan blive her, siger Ivan Rakitic til El Mundo Deportivo og fortsætter:

- Jeg har fuld tillid til klubbens præsident og til min repræsentant, der taler om forlængelse i øjeblikket. Jeg vil bare gerne hjælpe holdet til at sikre alle de titler, vi gerne vil have. Det er ikke få for verdens bedste klub, udtaler han. 

Ivan Rakitic har været i FC Barcelona siden 2014, hvor han skiftede efter tre år hos Sevilla. 

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.