• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Trods ny Braithwaite-scoring: Barca sejrede mod Leganes

Trods ny Braithwaite-scoring: Barca sejrede mod Leganes
Foto: Getty Images

Martin Braithwaite scorede til 1-1, men FC Barcelona endte alligevel med at slå Leganes med 3-1.

Af Victor Risager

Martin Braithwaite kom på måltavlen, da Leganes søndag aften gæstede FC Barcelona, men det var ikke nok til at sikre point. Det blev nemlig til en 3-1-sejr til de katalanske værter.

Og med Lionel Messi på bænken fra kampens start, var der især en anden Barcelona-spiller, der strålede: Ousmane Dembele.

Læs også: Braithwaite matchvinder mod Real Madrid

Dembele scorede torsdag to mål, da Barcelona sendte Levante ud af Copa del Rey, og han fortsatte den formkurve mod Leganes. Franskmanden var nemlig i hopla og var konstant farlig, og det lykkedes ham også at bringe Barcelona foran. Det skete efter knap 34 minutter, hvor han initierede et kontraangreb og spillede et-to med Jordi Alba, inden han sendte bolden i netmaskerne via stolpen.

Det lignede også, at det blot var et spørgsmål om tid, inden Barcelona ville øge føringen, og især Dembele fik skabt nogle store chancer til Philippe Coutinho, men brasilianeren kunne ikke udnytte dem.

I stedet gav Braithwaite Leganes håb om at få point med fra opgøret. Braithwaite var hurtigst over et fladt indlæg fra Youssef En-Nesyri, og danskeren sendte sikkert udligningen forbi Marc-Andre Ter Stegen og i Barcelona-målet. Dermed har den danske angriber scoret mod både Real Madrid og Barcelona i denne uge. 

Men Braithwaites scoring var ikke nok til at sikre Leganes point. Et lille kvarter efter hans udligning var Luis Suarez nemlig på pletten, da han var hurtigst over en returbold, som han uden problemer sendte i Leganes-målet til 2-1. 

I overtiden slog indskiftede Lionel Messi sejren fast, da han scorede til 3-1.  

Det blev også kampens endelige resultat, og Barcelona holder dermed fast i deres forspring på fem point til Atletico Madrid i toppen af La Liga. Leganes forbliver samtidig på 14.-pladsen i La Liga med 22 point efter 20 kampe. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.