• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Morten Jørgensen

Umtiti vil blive i Barcelona trods svær sæson

Foto: Getty Images

Samuel Umtiti er blevet rygtet væk fra Barcelona, men han har ingen planer om at skulle finde sig en ny klub.

Af Morten Jørgensen

15.

Så mange kampe fik Samuel Umtiti i løbet 2018/19-sæsonen for Barcelona, hvor han undervejs døjede med en skade. Men han er også blevet overhalet af Clement Lenglet som makker til Gerard Pique.

På det seneste er han også blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra Barcelona, men det afviser han nu selv. Den franske verdensmester slår således fast i et interview med RTL, at han også spiller i den spanske storklub næste sæson.

- Jeg har haft en svær sæson, men jeg har en kontrakt, og jeg er glad i Barcelona. Næste sæson vil jeg være i Barcelona, siger Samuel Umtiti.

Den 25-årige franskmand kom til Barcelona for tre år siden, og han skulle ikke bruge lang tid på at etablere sig som fast mand i det centrale forsvar, og også på landsholdet formåede han at være en del af Didier Deschamps mandskab, der sidste sommer vandt VM.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.