Valencia fik tiltrængt sejr mod tophold

På La Ligas 17. plads er der knap så gode udsigter til en stor sæson. Derfor var det vigtigt for Valencia at sende et signal lørdag aften, da de stod over for Villarreal.

Villarreal har imponeret i La Liga indtil videre. En sjetteplads er det blevet til og lørdag skulle den gule ubåd op mod den sovende kæmpe, Valencia, der inden opgøret indtog rækkens 17. plads.

En jævnbyrdig første halvleg endte dog i gæsternes favør. Valencia udnyttede to chancer og kunne gå komfortabelt til pause med en 2-0-føring.

I anden halvleg kæmpede forsøgte Villarreal at kæmpe sig tilbage i kampen, men hjemmeholdet kunne ikke få et gennembrud.

Valencia holdt deres føring til kampens slutfløjt, og dermed sluttede kampen 2-0. Gæsterne  rykker dermed op på 15. pladsen, mens Villarreal fastholder deres sjetteplads.