• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Valencia hentede sæsonens første sejr mod oprykker

To straffesparksmål sikrede Valencia sæsonens første sejr i La Liga.

Af Victor Risager

Valencia sluttede i sidste sæson som nummer fire i La Liga, men den spanske klub har ikke fået en optimal start på denne sæson. Efter to spillerunder havde de blot hentet ét point.

Men søndag fik de lidt oprejsning, da de hentede sæsonens første sejr. Det gjorde de, da de tog imod oprykkerne Mallorca på hjemmebane.

Valencia vandt således 2-0 på to straffesparksmål af anfører Dani Parejo. Det første blev scoret lige før pausen, mens det andet blev sendt ind efter 57 minutter.

Danske Daniel Wass spillede hele kampen for Valencia på højre back.

Sejren betyder, at Valencia rykker op på en plads som nummer ni i La Liga med fire point efter tre kampe. Mallorca er derimod nummer 13 – ét point efter Valencia.

Superliga

OB-stopper: AGF var kyniske

Marco Lund vil ikke diskutere fortjent og ufortjent efter et OB-nederlag til AGF. Stopperen var tilfreds med spillet,...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...