Valencia henter point på Bernabeu

Real Madrid måtte nøjes med 2-2 mod Valencia i søndagens sene La Liga-kamp.

Bernabeu lagde søndag aften græs til opgøret mellem Real Madrid og Valencia, og det var gæsterne, som kunne rejse hjem mest tilfredse med det ene point.

Det startede ellers planlagt for hjemmeholdet, som bragte sig foran 1-0 ved Marco Asensio.

Den unge offensive midtbanespiller zigzaggede sig forbi modstanderne, hvorefter han afsluttede fra kanten af feltet og sendte kuglen ind i det nederste venstre målhjørne.

Føringen holdt dog kun i otte minutter indtil Valencias højrefløj, Carlos Soler, inde i feltet kom til bolden efter en fremragende pasning, som han esekverede med en hurtig afslutning og sikrede udligningen.

Derefter var det Real Madrid, som satte sig på kampen, og de havde flere muligheder for at bringe sig i front.

Alligevel var det gæsterne fra Valencia, som så ud til at score det afgørende mål i det 77. minut.

Nyerhvervelsen fra Inter, Geoffrey Kondogbia, fik bolden fra Rodrigo på kanten af straffesparksfeltet og med et fantastisk skud, sender han læderkuglen ned i nederste venstre målhjørne.

Det lykkedes Real Madrid at komme tilbage og sikre sig point, da Marco Asensio endnu engang viste stor klasse.

Fra 20 meter, sparker han et frispark, der ender inde i nederste venstre hjørne, hvor målmanden ikke kunne nå hen.

Resultatet betyder, at begge mandskaber har fire point efter to spillerunder.