• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Valencia-kaptajn om Barca-rygter: Jeg vil blive

Valencia-kaptajn om Barca-rygter: Jeg vil blive
Foto: Getty Images

Dani Parejo har ingen planer om at forlade Valencia til fordel for FC Barcelona.

Af Victor Risager

Valencias midtbaneprofil og anfører, Dani Parejo, er på det sidste blevet sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona.

Men det skifte ser ikke ud til at blive en realitet. Parejo har nemlig ingen intentioner om at forlade Valencia. Det fortæller han i et interview med det spanske medie Marca. 

- Den kommende sæson er min ottende i klubben, og jeg vil fortsætte her. Alle spillere vil være beærede over at spille for en klub som Valencia, og jeg er glad her. Jeg vil blive her, fortæller Parejo.

Valencia sluttede i den forgangne sæson som nummer fire under cheftræner Marcelinos ledelse, hvilket fik klubben til at forlænge trænerens kontrakt. Og netop Marcelino er en af grundene til, at Parejo ønsker at fortsatte i Valencia. Man kan gamble på et skifte, men det kan også være en ide at går til et af de nye casinoer.

- Trænerens nye kontrakt er velfortjent. Han har vist så meget hårdt arbejde, han er dedikeret og har den største professionalisme, som han udstråler til resten af truppen. Som træner har han vist alt det i vores klub og andre steder i hans karriere, og han er selvfølgelig en stor faktor for enhver spiller.

Dani Parejo har spillet for Valencia siden 2011 og har en fortid i Real Madrid, Queens Park Rangers og Getafe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus