• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Valverde forsvarer Boateng-købet

Ernesto Valverde mener, at det er vigtigt, at man fokuserer på det positive ved Boateng.

Af Oliver Okstrøm

Det var nok ikke lige dén spiller, man havde regnet med, da FC Barcelona hentede 31-årige Kevin-Prince Boateng til klubben fra italienske Sassuolo mandag aften. Særligt når der har været tale om attitude-problemer for spilleren tidligere i karrieren.

Sådan noget er dog ikke noget, som Barcelona-træner Ernesto Valverde tager så tungt. Han vil hellere sørge for, at man starter på en frisk, hvor man har sørget for at hviske tavlen ren for spilleren.

Det fortæller han ved et pressemøde i løbet af tirsdagen forud for Copa del Rey-kvartfinalen mod Sevilla.

- Vi tror på hans uskyld, og vi ønsker ikke at slås med ham. Derimod ønsekr vi, at han hjælper os og scorer mål. I Las Palmas havde han et stort år, lyder det fra Valverde.

Han peger desuden på, at netop Boateng var den bedste mulighed for klubben efter man vinkede farvel til Munir El Haddadi, som skiftede til Sevilla. 

Boateng har i løbet af sin karriere spillet i klubber som Schalke 04 og AC Milan, hvor han var med til at vinde Serie A tilbage i 2011.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.