• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Valverde: La Liga er vigtigere end Liverpool

Barcelona-træner Ernesto Valverde opfordrer sine spillere til at holde fokus på La Liga, selvom Liverpool venter i næste uge.

Af Sylvester Guldberg Røn

Barcelona har muligheden for at tage det spanske mesterskab i denne weekend. Det eneste, det kræver, er en sejr over Levante, der kommer på besøg på Camp Nou lørdag aften. 

Der venter dog en kamp af en helt anden kaliber i næste uge, når Barcelona møder Liverpool i den første af Champions Leagues semifinaler. Selvom den store kamp venter i horisonten, vil Valverde fokusere på Levante. 

- Selvfølgelig tænker man altid på sine kommende kampe. Men jeg vil forsøge at lægge Liverpool-tankerne væk, fordi kampen mod Levante er så vigtig. Vi er mestre, hvis vi vinder, og det vil give os et kæmpe boost inden onsdag, siger Ernesto Valverde til ESPN FC.

De to vigtige kampe på mindre end en uge kan betyde nogle ændringer i Barcelona-truppen

- Det er muligt, at vi vil ændre lidt, fordi der er så få dage i mellem kampene. Hvad det her hold er ved at opnå lige nu er svært. Sidste år vandt vi ligaen med et par runder igen, og vi er ved at gøre det samme i år. Det er bare ikke nemt, siger Valverde.

Der er kampstart i Barcelonas mulige mesterskabsfest klokken 20.45 lørdag aften. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.