Valverde: Messi bliver muligvis sparet mod Celta
2018-04-16 18:31
Foto: Getty Images

Sisto og Wass kan måske undgå Messi som modstander, når de møder Barcelona tirsdag aften.

Barcelona spiller tirsdag mod Pione Sisto og Daniel Wass' Celta Vigo, og her er der lagt op til, at catalanerne vil spare nogle af deres profiler. Selv Messi lader til at være en af de spiller, som kan se frem til en pause.

Det fortalte Barcelona-træner Ernesto Valverde til pressemødet forud for kampen mod Celta.

- Det er muligt, at Messi får et hvil. Ligesom alle andre. Der er intet at bekymre sig om. Han spillede en god kamp den anden dag, og de er rolige i Argentina, fordi Messi stadig har masser af energi til at spille ved VM, siger Valverde.

Barcelona har gået igennem sæsonen uden nederlag i La Liga, og et Barca-mandskab, hvor mange af de store spillere bliver sparet kan muligvis ændre på det. Men det er nødvendigt at give visse spillere en pause, slår Valverde fast.

- Vi kommer fra en række intense kampe, og på tirsdag er vi nødt til at lave nogle ændringer for at holde alle friske. Vi har desuden allerede mødt Celta tre gange i denne sæson, og det bliver en hård kamp. De har haft en god sæson og kæmper for en plads i Europa i næste sæson, siger Valverde, der kan se tilbage på to uafgjorte og én sejr.

Kampen mellem Celta Vigo og Barcelona spilles tirsdag klokken 21, og den sendes direkte på Eurosport 2.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED