• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Morten Jørgensen

Valverdes fremtid er usikker: Barcelona overvejer Koeman og ten Hag

Foto: Getty Images

Bestyrelsen i Barcelona er ikke sikker på, hvordan managersituationen i klubben ser ud efter denne sæson, hvor to kandidater bliver overvejet i øjeblikket.

Af Morten Jørgensen

Champions League-nederlaget mod Liverpool tidligere på måneden har sat Ernesto Valverde under pres.

Efterfølgende kunne Barcelonas præsident fortælle, at klubben ville bruge noget tid på at reflektere over situationen, og ifølge London Evening Standard er dele af bestyrelsen opsat på at tage afsked med den spanske træner.

Den uvisse situation har fået klubben til at se sig om efter emner til at overtage posten som cheftræner. Den engelske avis hævder, at Xavi anses som det ideelle valg på længere sigt, men i øjeblikket er det i stedet Ronald Koeman og Erik ten Hag, som der bliver kigget på.

Barcelona vil dog foretrække en træner, der kender klubben, og derfor er Ronald Koeman, der har en fortid som spiller i den spanske storklub, i øjeblikket den førende kandidat til at efterfølge Ernesto Valverde.

På nuværende tidspunkt er der fortsat ikke truffet en endelig beslutning, og for nylig kunne Ernesto Valverde fortælle, at han regner med at fortsætte i klubben.

Spanieren har siden sommeren 2017 stået i spidsen for Barcelona, hvor han hidtil blandt andet har vundet to mesterskaber.

Superliga

Mere Superliga

Fokus