• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Vildt comeback: Sevilla sikrede point med to overtidsmål mod Eibar

Simon Kjær spillede fuld tid for Sevilla, da de søndag aften snuppede et point på hjemmebane mod Eibar.

Af Victor Risager

Simon Kjær startede inde og spille fuld tid for Sevilla, da de søndag aften tog imod Eibar på hjemmebane Ramon Sanchez Pizjuan.

Og det blev noget af en oplevelse for Kjær og kompagni. De var nemlig bagud med 2-0, da der blevet taget hul på overtiden, men to hurtige mål sikrede, at de fik point. 

I første halvleg havde Fabian Orellana bragt Eibar foran, da han vandt bolden Sevillas Roque Mesa udenfor feltet og driblede igennem forsvaret, inden han sendte bolden i kassen, og i anden halvleg scorede Charles efter et hjørnespark til 2-0. 

Det lignede dermed et nederlag til Sevilla, og kort før tid blev det endnu sværere for dem, da Ever Banega fik sit andet gule kort og måtte forlade banen.

Men på trods af Banegas udvisning lykkedes det dog for Sevilla at få vendt kampen.

Wissam Ben Yedder sørgede for reduceringen kort inde i overtiden, og få minutter efter Pablo Sarabia på pletten. Han scorede til 2-2, og dermed sikrede Sevilla sig et enkelt point.

Resultatet betyder, at Sevilla udnytter Atletico Madrids pointtab lørdag og rykker tættere et point på tredjepladsen. Der er dog fortsat syv point imellem de to hold.

Superliga

Hobro-kant misser OB-kamp

Peter Sørensen har ikke mulighed for at gøre brug af Oliver Thychosen, når han fredag skal sætte holdet til kampen mo...

Mere Superliga

Fokus