Wass lavede selvmål i Valencias opgør mod Real Madrid

Daniel Wass fik en meget uheldig rolle i kampen mellem Real Madrid og Valencia lørdag aften, da han lavede selvmål.

Daniel Wass har tidligere scoret mod Real Madrid, men lørdag aften var den danske kantspiller i en mere uheldig rolle. Det blev nemlig til et selvmål af danskeren, da Valencia tog imod Champions League-mestrene.

Kampen endte med en 2-0-sejr til Real Madrid, som dermed har fundet vendt bøtten siden sidste weekend, hvor man tabte med 0-3 til Eibar, da man både har vundet over AS Roma i Champions League og nu mod Valencia.

Målet til 1-0 var med Daniel Wass' hoved som det sidste, bolden ramte, inden den gik i netmaskerne på Santiago Bernabeu efter bare otte minutter. Det var en situation, hvor Dani Carvajal kom frem på baglinjen, hvor han lagde bolden ind i det lille felt med et vip. Her prøvede Wass at få headet bolden væk, men i stedet for at cleare bolden, så sendte han den direkte ind i eget mål.

Det så længe ud til, at det skulle blive det eneste mål i kampen, men med et kontraangreb med syv minutter tilbage af kampen blev opgøret lukket. Faktisk nåede Karim Benzema at få bremset holdets angreb, da de kom ind i feltet, hvor han længe holdt i bolden, inden han spillede den videre til Lucas Vázquez, som sendte bolden i mål.

Resultatet betyder, at Real Madrid er på femtepladsen i La Liga, hvor de har tre point op til Sevilla på førstepladsen og to til Barcelona. Begge hold spiller dog senere denne runde.

Næste opgave for Real Madrid i den bedste spanske række er mod Huesca.