• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Nicklas Grodt Degn

Wass med Valencia-assist i overtidsdrama

Foto: Getty Images

Daniel Wass havde en afgørende fod med i spillet, da Valencia startede sæsonen med en uafgjort efter et sent drama.

Af Nicklas Grodt Degn

Daniel Wass var at finde i startopstillingen, da Valencia åbnede La Liga-sæsonen mod Real Sociedad hjemme på Mestalla lørdag aften og den disposition skulle vise sig at give pote for Valencia-træner Marcelino.

Efter en ellers tæt og målløs kamp fik Valencia hul på bylden efter en times spil, hvor Daniel Wass modtog bolden i højre side af banen og sendte bolden hurtigt ind til Kevin Gameiro, der kunne prikke bolden i mål til 1-0.

I overtiden fik Valencias Denis Cheryshev et straffespark, som Kevin Gameiro dog skød langt over mål. Og så gik det galt for Valencia, der i hele ni minutters overtid selv gav et straffespark og modtog et rødt kort for en hånd på bolden af midtbanespilleren Coquelin. Det fik det, der oprindeligt var otte minutters overtid til at ende i 10 minutters ekstra spilletid. Derfor rundede uret 100 minutter, da Sociedads Mikel Oyarzabal eksekverede til slutresultatet 1-1.

Kampen bød i øvrigt på et skandinavisk træf, da Real Sociedad havde det norske vidunderbarn Martin Ødegaard med fra start og senere skiftede det svenske stortalent Alexander Isak ind.

Superliga

Mere Superliga

Fokus