• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kenneth Jensen

Wass: Spansk fodbold er et smukt spil

Wass: Spansk fodbold er et smukt spil
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Den danske landsholdsspiller Daniel Wass skiftede fra fransk til spansk fodbold tidligere på sommeren for at prøve noget nyt. Og han glæder sig over at være kommet til en af verdens bedste ligaer.

Af Kenneth Jensen

Nu tidligere Evian-profil Daniel Wass forlod Frankrig i sommer for at komme til spanske Celta Vigo, hvor danskeren har fået en femårig aftale klubben. Her overtager han Michael Krohn-Dehlis plads i truppen, efter Krohn-Dehli er skiftet til Sevilla.

I Celta kommer Daniel Wass primært til at spille på den centrale midtbane, og selv om han i øjeblikket er med det danske landshold, er han svært begejstret for sin nye klub, der er startet med to sejre i de første to kampe.

- Det er gået godt indtil videre. Det er et nyt eventyr i min karriere, og det har været lærerigt, siger Daniel Wass til tipsbladet.dk og forklarer:

- Jeg har skullet vænne mig til en ny kultur, en ny spillestil, og så har der været nogle ting, jeg har skullet vænne mig til på banen i forhold til spillestil, og hvad jeg kommer fra. Spansk fodbold er et smukt spil, det tror jeg, de fleste har set. Og den form for fodbold, Celta spiller, tiltaler mig.

Daniel Wass sluttede karrieren med en nedrykning med Evian. 26-årige Wass fortalte i et interview med BT om det sidste halve år, hvor han af holdkammeraterne blev klandret for dårligt spil og manglende lyst. Wass talte ud, fordi han følte, det var nødvendigt at sige, hvad der skete.

- Det var noget, jeg havde holdt på et stykke tid. Jeg fik Evian lidt på afstand, og så var tidspunktet rigtigt, siger Daniel Wass.

Blev du dårligt behandlet?

- Det synes jeg. Men der er ikke så meget mere at sige. Jeg har sagt det, jeg ville, og nu er jeg videre.

Daniel Wass kan få en rolle som venstre back mod Albanien fredag, fordi både Nicolai Boilesen og Simon Poulsen har meldt afbud med skade.

Superliga

Mere Superliga

Fokus