• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mads Aagurd

Wenger har ikke hørt fra Real Madrid

Rygterne florerer lige nu om det ledige trænersæde i Real Madrid, men Arsene Wenger benægter at have hørt fra den spanske storklub.

Af Mads Aagurd

Den tidligere Arsenal-manager Arsene Wenger har været rygtet til Real Madrid i de seneste dage,  ligesom han også skulle være i spil hos AC Milan. Wenger var selv ude og kalde Milan-kontakten en and, og nu benægter han at have hørt fra Real Madrid.

- For at være ærlig er Real Madrid ikke vendt tilbage til mig, så jeg har ikke måttet sige nej til dem. Jeg tager imod problemerne, når jeg møder dem, men lige nu er der ikke et problem. Til januar tager jeg en beslutning om, hvad jeg vil, siger Wenger til beIN Sport.

Franskmanden stoppede i sommer efter 22 år som træner for Arsenal. Det er ikke slut for den 69-årige træner med at være involveret i fodboldverdenen, men han venter altså til efter nytår med at træffe beslutninger.

I Real Madrid er det Santiago Solari, der midlertidigt er ved roret efter fyringen af Julen Lopetegui, og han er startet med 3 sejre i lige så mange kampe, hvilket kan have styrket hans sag som permanent cheftræner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus