• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Witsel roser Martinez: Ikke overraskende, Real Madrid kigger på ham

Axel Witsel er ikke overrasket over, at Real Madrid angiveligt overvejer den belgiske landstræner Roberto Martinez som deres næste cheftræner.

Af Victor Risager

Efter en skuffende start på sæsonen blev Julen Lopetegui fyret som Real Madrid-træner i slutningen af oktober, og den spanske storklub er i øjeblikket på udkig efter en afløser.

En af de trænere, der er blevet sat i forbindelse med cheftrænertjansen, er Roberto Martinez.

Martinez, der tidligere har været cheftræner i Swansea, Wigan og Everton, har været belgisk landstræner siden 2016 og førte dem ved sommerens VM hele vejen til semifinalen.

Og efter det imponerende arbejde, han har lavet med det belgiske landshold, er det ikke overraskende, at han nu bliver sat i forbindelse med de største trænerjobs. Det mener den belgiske landsholdsprofil Axel Witsel.

- Det er ikke overraskende efter alle de fantastiske præstationer, vi har haft under ham de sidste år og ved VM. Det er ikke overraskende at se en klub som Real Madrid være interesseret i ham, hvis rygterne er sande.

- Som sagt har vi hidtil gjort et godt stykke arbejde, og vi fortsætter med at gøre det. Alle spillere er glade for træneren og hans filosofi. Hvis vi mister ham, ville det være et stort tab for os alle, lyder det fra Witsel ifølge spanske AS.

Witsel tilføjer, at han tror, at det ville være svært for den spanske træner at afvise selveste Real Madrid. Han håber dog, at Martinez fortsætter som belgisk landstræner. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.