• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Xavis nuværende klub har ikke hørt fra FC Barcelona

Foto: Getty Images

Xavi bliver ifølge flere spanske medier FC Barcelona-træner til sommer. Men der har endnu ikke været kontakt imellem FC Barcelona og Xavis nuværende klub, Al-Sadd, bekræfter Al-Sadd.

Af Victor Risager

Efter et skuffende resultat i den spanske Super Cup er rygterne om Ernesto Valverdes tid som cheftræner i FC Barcelona blusset op igen.

Fredag aften kunne flere spanske medier endda fortælle, at klublegenden Xavi bliver kørt i stilling som Ernesto Valverdes afløser til sommer. Således skulle FC Barcelonas ledelse allerede have mødtes med Xavi i Doha fredag.

Læs også:Medier: Klublegende til samtale med Barcelona om manager-position

Xavi er dog stadig cheftræner i Al-Sadd i Qatar, og der har endnu ikke været kontakt imellem klubberne. Det meddeler Al-Sadds direktør Turki Al-Ali via klubbens hjemmeside.  

- Spørgsmålet om, hvorvidt Xavi tager til Barcelona, er normalt og forventet, fordi han vil være i sin klub, og det er hans første hjem. Han skal vende tilbage til dem i fremtiden, men i dag er Xavi træner for Al-Sadd.

Læs også:Avis: Manchester United i samtaler om portugisisk landsholdsspiller

- Xavi og hans trænerteam fokuserer på lørdagens kamp mod Al-Rayyan, og vi ved, at en klub af FC Barcelonas størrelse og professionalisme vil tage kontakt gennem officielle kanaler for at tale om sådanne ting, siger Turki Al-Ali til Al-Sadds hjemmeside.

Xavi startede sin karriere i FC Barcelona, hvor han nåede at spille 769 kampe over 17 sæsoner, før han i 2015 tog til Al-Sadd.

I 2019 overtog Xavi cheftrænertjansen i Al-Sadd

Læs også:Avis: AC Milan kan få rent dansk midterforsvar

Læs også:Lionel Messi utilfreds med ’børnefejl’: Vi har meget at forbedre

Superliga

Mere Superliga

Fokus