Zinedine Zidane har forlænget sin kontrakt med Real Madrid, som nu har papir på franskmanden frem til 2020.

Zinedine Zidane har indtil videre været en stor succes i sin tid som Real Madrid-træner - et job han overtog efter Rafael Benitez i januar 2016. 

Den franske legende, som også har en fortid som spiller i klubben, har vundet to Champions League-trofæer og et spansk mesterskab med Real Madrid. 

Den spanske kongeklub har naturligvis været meget tilfredse med Zidanes præstationer, og derfor har de også været interesseret i at forlænge aftalen med franskmanden. 

Det er nu kommet i stand, og Zidane har underskrevet en toårig kontraktforlængelse, så han kan stå i spidsen for Real Madrid frem til 2020. 

- Min historie med Real Madrid er dybere end kontrakter og underskrifter. Jeg er glad for at være kædet sammen med klubben, men kontrakten betyder ikke noget. Man kan skrive under i 10-20 år. Jeg ved, hvor jeg er, og hvad jeg skal gøre. Om et år vil jeg måske ikke være her. Real Madrid og jeg kommer aldrig til at diskutere, slår Zidane fast.

- Jeg er meget glad for at have den tillid, som Real Madrid viser mig. Jeg er glad for at arbejde så godt med min stab, og målsætningerne er altid de samme – at vinde hver eneste kamp og hver eneste titel. Vi nyder virkelig vores job.

SENESTE NYT...
OP | NED