2016-01-10 15:29
Foto: Fransisco Seco/Polfoto

Real Madrid var centimeter fra at sende Denis Cheryshev til Villarreal, men en franskmand kom i vejen.

Hans navn var skyld i, at Real Madrid blev sendt ud af Copa del Rey til Cadiz, men selv kunne han ikke gøre noget ved det. En administrativ formalitet var blevet overset af Real Madrid, hvilket betød at Cheryshev, selvom han var blokeret i turneringen, blev sendt på banen til klubbens store fortydelse. 

Real Madrid endte nemlig med at blive smidt ud for at sende Cheryshev på banen, da de gjorde brug af en ulovlig spiller. Det var nok ikke den hændelse, der sendte ham på vej til Villarreal, men nok mere faktummet, at han havde gjort det godt som lejesvend i klubben sæsonen inden, og et permanent skifte var bedst for ham, da han ville få mere spilletid, end det var tilfældet i Real Madrid. 

Alt virkede også mere eller mindre til at være på plads, men da Zinedine Zidane overtog holdet i denne uge, trak han stikket på handlen, og så måtte Cheryshev blive i klubben. Det skriver Marca. 

Angiveligt er det fordi, at franskmanden føler, at Cheryshev har en rolle at spille på holdet, men alligevel skriver Marca, at de er åbne over for lejeaftaler for den 24-årige russer. 

Denis Cheryshev var ikke inkluderet i truppen til gårsdagens kamp mod Deportivo. 

SENESTE NYT...
OP | NED