• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mikkel Sloth

Zidane skruer ned for Mbappé-rygter: Jeg må vise respekt

Foto: Getty Images

For få uger siden erklærede Zinedine Zidane sin kærlighed for PSG-stjernen Kylian Mbappé. Det satte rygter i gang, men nu vil Zidane ikke længere kommentere dem

Af Mikkel Sloth

Selvom han kun er 20 år gammel, er Kylian Mbappé en af de største fodboldstjerner i verden. Den unge franskmand var jagtet af næsten alle Europas største klubber, efter han brød igennem i Monaco, og han har kun fortsat sin udvikling efter skiftet til Paris Saint-Germain.

Derfor er der stadig rygter om, at han tager til en anden europæisk storklub, og særligt Real Madrid har ofte været nævnt. De rygter fik yderligere brænde til bålet, da kongeklubbens træner, Zinedine Zidane, var ude og sende store roser afsted efter sin unge landsmand.

Læs også:PSG-træner svarer Zidane: Man vil have det, man ikke kan få

- Jeg har kendt Mbappé i lang tid. Jeg er forelsket i ham, først og fremmest som person. Han har før været her på prøve, lød det for få uger siden fra Zidan.

Men, nu skruer den franske træner selv ned for retorikken og transferrygterne. Ifølge den spanske avis AS vil han nu ikke længere kommentere på rygterne af respekt for Mbappés nuværende klub.

Læs også:PSG-stjerne erkender: Jeg fortjener ikke Ballon d’Or

- Han er PSG-spiller, og jeg kommer ikke til at kommentere på nu, hvad der sker. Det vil være respektløst. Jeg kender Kylian rigtig godt, men jeg er nødt til at vise respekt, lydet det nu.

Ikke desto mindre vil rygterne om en kæmpetranser næppe dø ud lige foreløbig, selvom det meget vel kan blive en handel, der truer PSG's køb af Neymar som det dyreste i historien. En liste, som Kylian Mbappé i forvejen indtager andenpladsen på med sit skifte fra Monaco til sin nuværende klub. 

Læs også:Hazard lover fan: Jeg vender tilbage til Chelsea

Læs også:Zidane slår fast: Bale er en af os

Læs også:Skuffet Barca-stjerne: Nu tænker vi på El Clásico

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.