• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Morten Jørgensen

Avis: Arsenal og Leverkusen er enige om pris for Leno

Avis: Arsenal og Leverkusen er enige om pris for Leno
Foto: Getty Images

Forhandlingerne mellem Arsenal og Leverkusen er nu slut, og de to klubber er nået til enighed om en pris for Bernd Leno.

Af Morten Jørgensen

Det har trukket op til et sommerskifte for Bernd Leno, efter Lukas Hradecky blev hentet til Leverkusen i maj måned. Tyskerens kommende destination ser ud til at blive hos Arsenal.

Gennem de seneste par uger har den engelske klub forhandlet med Leverkusen, og de to klubber nu blevet enige ifølge the Guardian. Den engelske avis skriver, at prisen for Bernd Leno er 164 millioner kroner.

Nu skal Bernd Leno forhandle sine personlige betingelser med Arsenal på plads, og ifølge den engelske avis forventes han at lave en femårig kontrakt med London-klubben, hvor han også er udset til at blive klubbens nye førstevalg mellem stængerne.

I de seneste tre sæsoner har 36-årige Petr Cech haft den tjans, men den rutinerede tjekke er dalet i niveau, og Arsenals nye manager, Unai Emery, har haft et ønske om at forstærke sig på målmandspositionen. Det ser ud til at blive Bernd Leno, som den spanske manager i de kommende sæsoner vil sætte sin lid til.

Den 26-årige tysker har i de seneste seks en halv sæson spillet for Leverkusen, hvor det er blevet til 304 førsteholdskampe.

Derudover forhandler Arsenal i øjeblikket også med Sampdoria, som råder over Lucas Torreira, og desuden forventes Sokratis Papastathopoulos at slutte sig til Premier League-klubben, der allerede har hentet Stephan Lichtsteiner, i næste måned. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus