• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A clbold.dk

De Ligt: Ronaldo vil have mig til Juventus

Foto: Lars Baron/Getty Images

Efter finalen i Nations League talte Matthijs de Ligt med Portugals Cristiano Ronaldo, der spurgte om det hollandske megatalent er interesseret i at skifte til Juventus

Af clbold.dk

Ajax' unge anfører, Matthijs de Ligt, et et af de varmeste navne på rygtebørsen i øjeblikket. De store eurpopæiske klubber står i kø for at få fingrene i den kun 19-årige forsvarsstjerne, og særligt FC Barcelona og Paris Saint-Germain skulle være vilde efter at hente hollænderen i det kommende transfervindue.

Der er dog også andre med interesse i de Ligt, og efter søndagens finale i Nations League, som de Ligt og Holland tabte til Portugal, fik forsvarstalentet endnu et tilbud på hånden.

Kort efter slutfløjt var Matthijs de Ligt nemlig i samtale med Portugals superstjerne, Juventus' Cristiano Ronaldo, og efter kampen bekræftede de Ligt over for det hollandske medie NOS, at Ronaldo havde spurgt, om han kunne have interesse i at have Juventus som sin kommende arbejdsgiver.

- Det kan være sandt, ja. Jeg forstod ham ikke i første omgang. Jeg var chokeret, så jeg grinte, men jeg sagde ingenting, fortalte de Ligt om sin reaktion for forespørgslen og uddybede:

- Kort efter kampen tænker du slet ikke på sådan noget. Du er skuffet over, at du har tabt, og det er det eneste, du tænker på.

Matthijs de Ligt har endnu ikke fået fremtiden på plads, og det kommer den heller ikke lige med det samme.

- Jeg vil først tage på den god ferie og slappe af. Jeg vil lade tingene ske, og så må vi se, afslutter Ajax-kometen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.