Edward Chilufya fra Zambia kan meget snart skifte Mpande Academy i Zambia ud med en europæisk fodboldklub. Der er interesse for den 17-årige angriber.

Navnet Edward Chilufya siger måske ikke den gængse fodboldfan noget. Endnu. For han er en ung spiller med stort talent, der meget vel snart kan være i en europæisk storklub. Men før det sker, er der to klubber, der håber på at kunne sikre sig hans underskrift.

Svenske Djurgården og spanske Celta Vigo. 

Det er ikke to klubber, der normalt kæmper om den samme spiller, men fordi den 17-årige angriber har været til prøvetræning i Djurgården, mener klubbens sportsdirektør Bosse Andersson, at den svenske klub har en chance.

Efter angriberens prøvetræning i klubben, var sportsdirektøren meget imponeret.

- Han elsker spillet og er en veltrænet fodboldspiller. Han er meget atletisk og har fart. Vi har et klart billede af ham. Nu skal han koncentrere sig om U20 VM i Sydkorea, men efterfølgende er det uvidst, hvor Edward Chilufya kommer til at spille fodbold. Måske i Djurgården, måske i en anden klub. Han kommer i hvert fald ikke til at mangle interesse, siger Bosse Andersson til SportExpressen.

Den anden klub, der har vist interesse, er Celta Vigo. Ender Edward Chilufya i den spanske klub, bliver han holdkammerat med de tre danskere Pione Sisto, Daniel Wass og Andrew Hjulsager.

Bosse Andersson ved dog godt, at hvis klubber som netop Celta Vigo melder sin interesse, så er det lidt den svenske klub kan gøre for at udfordre i forhold til en underskrift.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?