• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Victor Risager

Fredagens rygtebørs (opdat.): Ajax og Juventus enige om prisen på De Ligt

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af Victor Risager

Matthijs de Ligt fra Ajax til Juventus
Note: 
For en lille uges tid siden bekræftede hollænderens agent, at en kontrakt mellem spilleren og de italienske mestre var forhandlet på plads, og det blot var et spørgsmål om, at klubberne skulle nå til enighed om prisen, før skiftet kunne gå igennem. Nu skriver De Telegraaf, at det hele er faldet på plads, eftersom Juventus har accepteret at betale omkring 70 millioner euro for det 19-årige stortalent. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: De Telegraaf

Martin Skrtel fra Fenerbache til Glasgow Rangers
Note: Den tidligere Liverpool-stopper kan meget vel være på vej til det skotske, hvor han kan se frem til at blive genforenet med hans tidligere anfører Steven Gerrard, der står i spidsen for Rangers-mandskabet. Skrtel, der er på fri transfer, har da også selv bekræftet, at han har talt med Rangers, men samtidig understreget, at han har tilbud fra andre klubber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Nabil Fekir fra Lyon til Real Betis
Note: Den spanske klub har angiveligt udset sig 25-årige Fekir som afløser for Giovani Lo Celso, som eftersigende er på vej til Tottenham. Ifølge det spanske medie Marca har Betis sendt repræsentanter til Frankrig for at vække franskmandens interesse i skiftet.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports

Antoine Griezmann fra Atletico Madrid til FC Barcelona
Note
: Antoine Griezmann-sagaen nærmer sig efter sigende en ende. Franskmanden skulle være tæt på at skifte til FC Barcelona, og skiftet kan blive offentliggjort i løbet af de kommende dage.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Mirror

Steve Bruce fra Sheffield Wednesday til Newcastle
Note
: Newcastle næste cheftræner kan blive Steve Bruce, som i øjeblikket er i Sheffield Wednesday. De to klubber er i gang med at forhandle om en kompensation, og Bruce skulle koste Newcastle knap 40 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Telegraph og Times

Romelu Lukaku fra Manchester United til Roma
Note
: Romelu Lukaku har været meldt på vej til Inter denne sommer, men nu blander Roma sig også i jagten på den belgiske angriber. Manchester United og Roma skulle have påbegyndt forhandlinger om angriberen.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Goal

Idrissa Gueye fra Everton til Paris Saint-Germain
Note
: I januar var Paris Saint-Germain interesserede i Idrissa Gueye, og de vil igen forsøge at hente senegaleseren denne sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: L’Equipe

Dani Ceballos fra Real Madrid til Arsenal (leje)
Note
: Arsenal er interesserede i at leje 22-årige Dani Ceballos i Real Madrid, hvor spanieren står bag Toni Kroos og Luka Modric i køen om spilletid. Også Tottenham skulle være interesserede.  
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.