• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lasse Sylvest Mikkelsen

(Opdat.)Fredagens rygtebørs: Tottenham kigger på Spalletti

(Opdat.)Fredagens rygtebørs: Tottenham kigger på Spalletti
Foto: EuroFootball/GettyImages

Vi starter dagen ud med rygter fra nogle af verdens største klubber.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Luciano Spalletti fra AS Roma til Tottenham
Note: Mauricio Pochettino er eftersigende højt på ønskelisten i FC Barcelona, så i Tottenham er man begyndt at kigge efter mulige erstatninger. Her har de udset sig Romas Spalletti, som også har truet med at forlade klubben, hvis de ikke forlænger med Totti.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Gazzetta dello Sport

Joe Hart fra Manchester City til Torino
Note: 
Joe Hart er på en lejeaftale i Torino i denne sæson, og nu vil klubben gøre aftalen permanent. Målmanden blev hurtigt smidt på porten, da Guardiola overtog i Manchester City, men hverken Claudio Bravo eller Willy Caballero har imponeret sidenhen, så Hart ser muligvis sit snit til at komme ind i varmen igen. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport

Alexandre Lacazette fra Lyon til Arsenal
Note: Efter Juventus har optrappet jagten på Arsenal-stjernen Alexis Sanchez. Så har London-klubben kastet sin kærlighed på den franske angriber Lacazette, som de skal smide 60 millioner pund for at få til klubben. Der ser dog ud til at være konkurrence fra Liverpool
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Daniel Sturridge fra Liverpool til AC Milan
Note: Daniel Sturridge har ikke nået tidligere tiders form siden han er kommet tilbage efter sine skader, og han lader ikke til at være en del af Klopps planer på Anfield mere. Det vil den italienske storklub AC Milan udnytte, og derfor skulle de overveje at byde på den 27-årige angriber til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Talksport

Gianluigi Donnarumma fra AC Milan til Manchester United
Note: Manchester United skulle efter sigende allerede have talt med spillerens agent, Mino Raiola, om et muligt skifte. De skal dog betale 50 millioner pund for den 19-årige målmand, hvis de vil have en erstatning for De Gea.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Arsene Wenger fra Arsenal til Barcelona
Note: Luis Enrique har besluttet sig for at forlade Barcelona til sommer, og det har bragt spekulationer frem om, hvem der skal overtage. En af de mere interessante muligheder er den franske træner Arsene Wenger, som endnu ikke har beslutte sig for om han vil blive i Arsenal, hvor han har kontraktudløb til sommer. Franskmanden har dog offentligt udtalt, at han ikke er interesseret.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Guardian

Naby Keita fra RB Leipzig til Liverpool
Note: Jürgen Klopp har set sig lun på midtbanespilleren fra Guinea, som har været en af de helt store profiler for Bundesligaklubben i denne sæson. Det er ikke gået ubemærket hen, og han skulle være et stort ønske i Liverpool.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mirror

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.