• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Fredagens rygtebørs: Everton vil hente lejesvend permanent

Dagens rygtebørs er som altid spækket med brandvarme rygter fra hele Europa

Af Mikkel Sloth

Djene fra Getafe til Arsenal
Note
: 27-åriige Djene er en profil for Getafe, der har overrasket i La Liga i denne sæson, og Arsenal skulle se ham som en mulig forstærkning til forsvaret til næste sæson. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Andre Gomes fra FC Barcelona til Everton
Note
: Andre Gomes har ikke været en succes i FC Barcelona, men har fået karrieren på ret køl på en lejeaftale i Everton. Nu vil Everton gør lejeaftalen til en permanent aftale, men de kan få konkurrence fra Tottenham.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Times

Samuel Chukwueze fra Villarreal til Manchester City eller Tottenham
Note
: I denne sæson har 19-årige Samuel Chukwueze scoret ti mål og lagt op til fire, og det har Premier League-klubber som Manchester City og Tottenham fået øje på. Han vil selv til Premier League en dag, fortæller han til Team Talk. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Team Talk

Cristian Romero fra Genoa til Juventus
Note
: Argentinske Christian Romero skifter Genoa ud med Juventus til sommer, afslører Genoas præsident, Enrico Preziosi ifølge Primocanale. Den 21-årige midtbanespiller skulle koste 225 millioner kroner.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal

Ryan Sessegnon fra Fulham til Tottenham
Note:
Ryan Sessegnon valgte at blive hos Fulham i klubbens sæson som oprykker i Premier League, men han har ikke tænkt sig at tage turen med tilbage i the Championship. Den kun engelske 18-årige back presser selv på for et skifte, og vil allerhelst til Tottenham. Fulham er klar til at lade ham gå, men kun hvis Spurs er klar med godt og vel 300 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Nicolás Otamendi fra Manchester City til Atletico Madrid
Note:
Nicolás Otamendi star ikke først i køen blandt Manchester Citys mange forsvarsspillere, og derfor overvejer han at søge væk fra the Citizens. Det rygte har fundet vej til Atletico Madrid, der nu overvejer at gå efter den 31-årige argentiner i det kommende transfervindue.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS

Danilo fra Manchester City til Inter
Note:
Det bliver ikke til meget spilletid i Manchester City, og derfor kigger den brasilianske back Danilo nu efter en anden klub. Og han ser allerede ud til at have fundet den, da han efter sigende har indgået en mundtlig aftale om en 4-årig kontrakt med den italienske storklub Inter.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gazetta dello Sport via Manchester Evening News

Rúben Dias fra Benfica til Manchester United
Note:
Manchester Uniteds jagt på forsvarsspillere og fortsætter, og seneste navn i rækken er portugisiske Rúben Dias, der tørner ud for Benfica i hjemlandet. De har efter sigende allerede taget kontakt, men risikerer alligevel at se Juventus løbe med det 21-årige forsvarstalent.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mirror

Guillermo Maripán fra Alavés til West Ham
Note:
West Ham har i et stykke tid haft et godt øje til Guillermo Maripán, som har imponeret stort for Alavés, der har gang i en ganske flot sæson. Derfor overvejer the Hammers at gå efter chileneren, når transfervinduet åbner, og de håber at kunne presse prisen længere ned en forsvarsspillerens frikøbsklausul, der er på lidt over 150 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Nico Schulz fra Hoffemheim til Borussia Dortmund
Note:
Dortmunds danskere kan måske se frem til at få en ny tysk holdkammerat. Nico Schulz har haft en flot sæson på Hoffenheims venstre back, hvilket blandt andet har kastet en landsholdsdebut af sig. Nu kan 26-årige Schulz måske også se frem til et sommerskifte, som han også selv skulle være klar til at foretage, hvis en klub af Dortmunds størrelse står klar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Kicker

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus