• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Fredagens rygtebørs opdateret: Kan Harry Kane ende i United?

Foto: Getty Images

Du kan som altid stole på at få de seneste og varmeste rygter fra de største ligaer her hos os

Af Mikkel Sloth

Harry Kane fra Tottenham til Manchester United
Note:
Harry Kane overvejer angiveligt et skifte væk fra Tottenham til sommer, hvis ikke klubben får Champions League i næste sæson. En af bejlerne til den engelske angriber skulle være Manchester United, som skulle stå klar med en enorm pose penge for den engelske angriber.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: TalkSport

Ivan Rakitic fra Barcelona til Atletico Madrid
Note:
Rakitic har fået at vide, at han ikke er en del af fremtidens FC Barcelona, og derfor blev der allerede i januar spekuleret i, om kroaten var på vej væk. Han skiftede dog ikke i januars transfervindue, men meget tyder på, at han ikke er at finde i Barcelona i næste sæson. Atletico Madrid skulle være interesseret i midtbanen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Giroud vil forlænge med Chelsea
Note: Giroud har i rigtig lang tid været rygtet væk fra Chelsea, da han har fået minimum af minutter på banen. Det kombineret med, at han har sagt, at han gerne ville sikre sin plads i EM-truppen hos Frankrig til sommer, så har det lignet et skifte fra den store forward. I den seneste måneds tid er det dog blevet til en hel del flere spilleminutter, og derfor skulle han nu være interesseret i at forlænge med klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: BBC

Milan Škriniar fra Inter til Manchester City
Note:
Pep Guardiolas tropper har flere gange været udfordret på truppens bredde, og særligt i forsvaret har de haft problemer. Det vil de løse til sommer ved at bruge cirka 635 millioner kroner på at hente den 25-årige slovakiske forsvarsstjerne Milan Škriniar i Serie A-klubben Inter.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Uğurcan Çakır fra Trabzonspor til Chelsea
Note:
Den 23-årige målmand har tidligere været sat i forbindelse med Liverpool, men nu har også Chelsea fået øjnene op for den tyrkiske landsholdsspiller. De leder nemlig efter en erstatning for Kepa Arrizabalaga, som ikke lader til at have en fremtid på Stamford Bridge efter en skidt sæson under manager Frank Lampard.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fotospor via Daily Express

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Frustreret Kane overvejer Manchester United

Mauro Icardi fra Inter til Juventus
Note:
Icardi har absolut ingen fremtid i Inter, og Juventus har tidligere været meldt interesseret. Den interesse er ikke blevet mindre af, at argentineren har imponeret på sin lejeaftale i Paris Saint-Germain, og derfor står Juventus nu angiveligt klar med hele 750 millioner kroner, som de håber kan få Inter til at sælge.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Orkun Kökçü fra Feyenoord til Arsenal
Note:
Arsenal er som så mange andre klubber allerede i gang med at lave ønskelisten til sommerens transfervindue, og den står Feyenoords tyrkiske U21-landsholdsspiller Orkun Kökçü højt på. London-klubben er således klar til at betale cirka 200 millioner kroner for den 19-årige offensive midtbanespiller, der har imponeret for Feyenoord i denne sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Simeone jagter Barca-midtbanespiller

Gabriel Magalhães fra Lille til Everton
Note:
Tidligere har både Tottenham og Arsenal været meldt interesseret i 22-årige Gabriel Magalhães, bedre kendt blot som Gabriel. Men nu blander Everton sig i kampen og håber, at de kan lokke den brasilianske forsvarsspiller til den blå del af Liverpool.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Independent

Læs også:Fremskredne forhandlinger: City er tæt på at opkøbe fransk klub

Læs også:Solskjær hylder nyindkøbs mentalitet: Han har en ild i sig

Læs også:Manchester City planmæssigt videre i FA-cuppen

Superliga

Mere Superliga

Fokus