• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Sylvester Guldberg Røn

Fredagens rygtebørs(opdat.): Real Madrid vil hente Ramos-afløser i Porto

Tipsbladet.dk giver dig her de bedste internationale rygter til weekenden.

Af Sylvester Guldberg Røn

Nicolo Barella fra Cagliari til Inter
Note:
Den 21-årige midtbanespiller er tæt på et skifte til Inter. Chelsea og Napoli har ellers også været meldt på banen som mulige destinationer for den talentfulde italiener. Hvis aftalen falder på plads vil skiftet første træde i kraft fra sommeren.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Calciomercato

Alex Telles fra FC Porto til Atletico Madrid
Note:
Atletico nærmer sig Portos Alex Telles, som gør sig på venstre back. Telles' nuværende kontrakt løber til juni 2021, men han har en frikøbsklausul på 35 millioner euro, som Atletico kan udnytte. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal.com

Eder Militao fra FC Porto til Real Madrid
Note:
Den spanske storklub har set sig lune på Eder Militao. Den 20-årige centrale forsvarsspiller har en frikøbsklausul på 50 millioner euro. Uanset hvad vil skiftet ikke ske før til sommer, men Militao kunne være afløseren for Sergio Ramos på sigt.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Leandro Paredes fra Zenit til Chelsea
Note: Maurizio Sarri har tidligere udtalt, at han vil have en erstatning for Cesc Fabregas, der tidligere i transfervinduet skiftede til Monaco. Nu er klubben angiveligt tæt på den 24-årige argentiner Leandro Paredes, der slår sine folder i Zenit. Sarri kender Paredes fra sin tid i Serie A, hvor argentineren tørnede ud for Empoli og AS Roma.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Express

Matteo Darmian fra Manchester United til Inter
Note: Inter er angiveligt ikke imponerede over Sime Vrsaljko, der er lejet i Atletico Madrid, og de har ikke i sinde at indløse købsoptionen på kroaten til sommer. Derfor har de kastet kærligheden på Matteo Darmian, der døjer med at få fast spilletid i Manchester United.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Krzysztof Piatek fra Genoa til West Ham
Note: Marko Arnautovic syntes tabt for West Ham, og derfor er London-klubben begyndt at se sig om efter en ny angriber. West Ham lurer angiveligt på en af Serie A's helt store overraskelser, nemlig Genoas Krzysztof Piatek. Klubben har angiveligt sendt to bud afsted på 45 mio. pund, som begge er blevet afvist af Genoa.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Dmitri Payet fra Marseille til Shanghai SIPG
Note: Dmitri Payet var en stor profil i West Ham, og den 31-årige franskmand har også vist stort spil efter sin retur til Frankrig og Marseille. Det har de angiveligt opdaget i Kina, hvor Shanghai SIPG vil fordoble franskmandens løn med et konktrakttilbud, der vil give Payet en ugeløn på 200.000 pund.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.